ალუჩის ჩაქაფულის რეცეპტი ზაფხულის გასახალისებლად

292
 საჭირო ინგრედიენტებია:
  • ბატკნის ხორცი – 1 კგ
  • ქინძი – 2 კონა
  • ოხრახუში – 2 კონა
  • მწვანე ხახვი – 2 კონა
  • ტარხუნა – 3-4 კონა
  • მწვანე წიწაკა
  • ალუჩა – 100 გ
  • თეთრი ღვინო – 250 გ

მომზადების ინსტრუქცია ასეთია:

საშუალო ზომაზე დაჭრილი ხორცის ნაჭრები და სქლად დაჭრილი მწვანილები დააწყეთ ფენა-ფენა და დაუმატეთ ღვინო. შემდეგ დადგით დაბალ ცეცხლზე. მწვანილებიდან ტარხუნა უბრალოდ გაასუფთავეთ შერევისას, დაჭრის გარეშე.

Facebook კომენტარები